Powder brows cursus

Wil jij graag een powder brows cursus volgen?

Soft ombré powder brows zijn de nieuwste trend en onze ervaren docent Ellis geeft graag haar kennis door.

Wij bieden diverse cursussen aan op verschillende kennisniveaus, zoals een privé masterclass, een duo masterclass en een beginnerscursus.

Onze oprichtster Ellis is gespecialiseerd in het zetten van ombre brows en heeft een unieke stijl, waardoor mensen uit het hele land naar haar toe komen.

Bovendien is zij de winnaar van de Ombré Powder Brow challenge 2020.

Silk PMU Academy is officieel CRKBO gecertificeerd. Dit betekent dat al onze trainingen BTW-vrij zijn.

Onze trainingen zijn persoonlijk, laagdrempelig en gezellig. Wij hechten veel waarde aan een fijne sfeer en bieden daarom kleinschalige cursussen aan, zodat er veel ruimte is voor persoonlijke aandacht.

Door de combinatie van onze kennis en ervaring, kun je bij ons terecht voor kwalitatief hoogstaande trainingen.

Wil jij graag meer weten over onze powder brows cursus en masterclass? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of om jouw training te boeken.

  • Officieel CRKBO gecertificeerd, dus BTW-vrije trainingen
  • Maatwerktrainingen beschikbaar, aangepast aan jouw specifieke behoeften
  • Gespecialiseerd in het zetten van soft ombré brows, met een unieke stijl die mensen uit het hele land trekt
  • Winnaar van de Ombré Powder Brow Challenge 2020
  • Persoonlijke, laagdrempelige en gezellige trainingen
  • Mogelijkheid om in termijnen te betalen

Powder brows cursus voor beginners

Heb je nog geen kennis van PMU maar wil je hier wel heel graag mee aan de slag? Dan is de beginners cursus soft powder brows zeker een aanrader voor jou. Je hoeft hier nog geen kennis voor te hebben. Tijdens de training die drie dagen duurt, leer je alles wat je moet weten. Na zes weken is er nog een terugkomdag om de nabehandeling te bespreken en uit te voeren. Je krijgt alle tips die je nodig hebt om goede powder brows te zetten zonder outline, en hoe je de marketing doet, foto’s maakt en je krijgt info om een eigen salon te beginnen.

Info & tarieven Schrijf je direct in

 

Small groeps masterclass voor soft ombré powder brows

Naast de privé masterclass, geef ik ook een small groeps masterclass. Dit is voor maximaal twee cursisten, dus je krijgt nog ruim de aandacht tijdens de cursus. Ben je al bekend met powder brows en wil je je verder specialiseren of up-to-date blijven met de laatste trends? Dan is deze cursus zeker een goede toevoeging voor jouw kennis. Ook bij deze cursus moet je een eigen model meenemen om op te oefenen na de pauze.

Info & tarieven Schrijf je direct in

 

Wat houdt de privé masterclass in?

Bij de privé masterclass leer je hoe je zachte powder brows maakt, zonder outline. Hierbij werken we met de pigmenten waar ik het liefst mee werk en ik leer je hoe je het beste foto’s kunt maken van jouw werk. Je oefent eerst op latex en daarna op een echt model. Aangezien de cursus een privé masterclass is, heb ik alle tijd voor jou om je alles te leren en je compleet te sturen in het leerproces. Je krijgt de volledige aandacht en hoeft niets te delen met een andere cursist.

De masterclass duurt van 09.30 tot 17:30. Het doel is om deze dag zoveel mogelijk praktijk te doen, zodat je de juiste technieken leert. ’s Ochtends oefen je op latex, na de lunch op een model. Gedurende de cursus kun je uiteraard alle vragen stellen die je hebt. Je dient zelf een model mee te nemen voor de cursus. Na de cursus zal ik altijd voor je klaar staan als je nog vragen hebt.

Info & tarieven Schrijf je direct in

 

Boek nu een cursus powder brows

Weet jij al dat je een cursus powder brows wilt volgen? Deze kun je dan direct bij mij boeken. Kijk welke cursus het meeste bij jou past. Indien je voor de masterclass gaat, bedenk je dan of je de privé masterclass wenst, of een groeps masterclass. Je boekt een cursus via de groene inschrijf knop heb je nog vragen stuur dan een berichtje via WhatsApp naar 06-420 755 58. Ben je benieuwd naar mijn werk? Bekijk mijn portfolio