Voor PMU eyeliner moet je bij Silk PMU zijn. Deze vorm van permanente make-up is een heel dun lijntje tussen de wimperhaartjes. Dit zorgt ervoor dat de wimperaanzet voller lijkt. Tevens geeft de infralash techniek voor permanente eyeliner een natuurlijk effect. Jouw ogen zullen sneller opvallen bij mensen en ze zullen groter lijken door deze vorm van permanente make-up eyeliner. Je hoeft niet meer elke dag in de weer met eyeliner, om toch een frisse look te hebben.

De behandeling neemt doorgaans 1,5 tot 2 uur in beslag en wordt met uiterste precisie uitgevoerd. De eyeliner wordt stap voor stap aangebracht door kleine lijntjes tussen de wimperharen te zetten, wat resulteert in een zeer nauwkeurig eindresultaat dat optimaal is.

PMU eyeliner laten zetten bij Silk PMU

  • Ik ben gespecialiseerd in het zetten van ombre brows;
  • Unieke stijl, mensen komen uit het hele land naar mij toe;
  • Winnaar van de Ombré Powder Brow challenge 2020;
  • Persoonlijk, laagdrempelig en gezellig.

Maak via de afspraken pagina direct een afspraak voor eyeliner PMU. Ik hoop je binnenkort in mijn salon te zien!

 

Altijd een frisse blik

Het grote voordeel van de infralash techniek, is dat het een natuurlijke look geeft. Je ziet er niet direct uit alsof je volle eyeliner draagt. Dit is fijn voor op dagen waarop je liever een wat neutralere look hebt. De infralash eyeliner zorgt er wel voor dat je elke dag een frisse blik hebt, ook als je geen make-up draagt. Het geeft een natuurlijk effect waardoor jouw ogen wat donkerder aangezet wordt, zonder dat het direct in het oog springt.

Wat kost permanente eyeliner?

Wil je eyeliner tatoeëren en vraag je je af wat het kost? Dat is afhankelijk van het soort eyeliner wat je wenst. Ik kan enkel op het bovenste ooglid eyeliner zetten. Je leest meer over de tarieven van de permanente eyeliner op de pagina met tarieven. Ook staan hier de tarieven van de touch up.

Voorzorg bij eyeliner behandeling

Voordat je permanente eyeliner laat zetten, is het belangrijk dat je een aantal voorzorgsmaatregelen neemt om het zetten voorspoedig te laten gebeuren. Deze zijn voor je op een rijtje gezet:

  • 24 uur voor de behandeling geen cafeïne houdende dranken drinken;
  • 48 uur voor de behandeling geen pijnstillers, alcohol, antibiotica of drugs gebruiken;
  • Laat minstens een week voor de behandeling eventuele wimper extensions verwijderen;
  • Minstens een week van te voren stoppen met waterproof mascara, wimperserum en oliën;
  • Zonder oogmake-up en mascara naar de afspraak komen.

Er zitten uiteraard wat risico’s aan permanente make-up. Zorg altijd dat je goed bent uitgerust, en dat je goed hebt gegeten. Heb je huidproblemen, gebruik je medicijnen of heb je overgevoeligheidsreacties? Laat dit dan weten vóór de behandeling. Er zijn ook bepaalde punten die er voor zorgen dat je juist geen permanente make-up aan kunt laten brengen. Deze vind je op mijn pagina met voorzorg SPMU.

Maak een afspraak via de website

Via mijn website kun je direct een afspraak maken voor de PMU eyeliner. Dit doe je door op de button hier onder te klikken. Tevens vind je hier buttons voor mijn pagina’s met tarieven en het portfolio. Hier kun je eerder gezette permanente make-up bekijken. Heb je nog vragen? Klik ook dan op de ‘afspraak’ button. Je kunt hier ook contact opnemen via het contactformulier. Ik geef je graag meer informatie.