Voor deze cursus is geen zelfstudie vereist.

Heb jij nog geen ervaring met het zetten van eyeliner, maar wil je graag deze vaardigheid aan je portfolio toevoegen? Dan is de masterclass infralash/deepliner een waardevolle investering voor jouw salon. Met deze subtiele eyeliner accentueer je de ogen op een natuurlijke manier en is geschikt voor alle oogtypes en leeftijden.

Tijdens de masterclass, die plaatsvindt in Arnhem en maximaal aan drie cursisten wordt gegeven, leer je de techniek van infralash/deepliner en kun je deze direct toepassen op een model. De cursus duurt van 9.30 tot 18.00 uur en vereist geen zelfstudie vooraf.

Na succesvolle afronding van de masterclass, ben je in staat om de techniek van infralash/deepliner toe te passen op een model en ontvang je het Infralash-certificaat van Silk PMU. Hiermee kun je direct aan de slag met het aanbieden van combi-behandelingen aan je klanten.

De masterclass wordt max aan 3 cursisten gegeven en duurt van 9.30 tot 18.00 uur

Locatie: Arnhem,

  • Maximaal 3 studenten per training, dus veel persoonlijke aandacht én de mogelijkheid om van elkaar te leren.
  • Werk met 2 modellen en doe veel praktijkervaring op.
  • Inclusief 20 MAST naalden en 1 pigment, zodat je direct aan de slag kunt.
  • Kies voor kwaliteit en schrijf je nu in voor onze Infralash trainingen.
  • Wij staan garant voor persoonlijke aandacht, praktijkervaring

Kosten: €1099,- btw vrij, inclusief digitaal werkboek

Betaling in termijnen mogelijk :

6 termijnen  – € 183,17 per maand

4 termijnen  – € 274,75 per maand

2 termijnen – € 549,50 per maand

Éénmalig het bedrag van € 1099,-

Bovenstaande bedragen zijn btw vrij

 

Schrijf je direct in

Bij Silk PMU vinden we het belangrijk om onze klanten en cursisten goed te leren kennen. Daarom bieden we een intakegesprek aan waarin we de klanteisen en opdrachtdoelen inventariseren en vastleggen. Tijdens het intakegesprek bespreken we onder andere uw achtergrond, ervaring en leerdoelen, zodat we een cursus kunnen aanbieden die perfect aansluit bij uw kennis en kunde. Zo kunnen we er zeker van zijn dat we aan uw verwachtingen voldoen en kunt u met vertrouwen deelnemen aan onze cursussen!

Cursus dagen