Het laten zetten van permanente make-up (PMU) is voor velen een prachtige oplossing, maar soms ben je niet tevreden met het resultaat. Onze geavanceerde laserbehandeling biedt een veilige manier om permanente make-up bij de wenkbrauwen en ogen te verwijderen zonder schade aan de omliggende huid. Wij maken gebruik van de YPRO-QS2000ND Plus, een 6e generatie ND YAG-LASER.

PMU verwijderen kan nu veilig en wordt altijd uitgevoerd door geschoold personeel. Wil je de kleur van je vergrijsde wenkbrauwen oplichten? Dat kan met onze anti-grijs behandeling.

Permanente make-up wenkbrauwen verwijderen

Tijdens de behandeling kan de huid enkele weken wat veranderingen vertonen, maar na 4/6 weken wordt het resultaat van de laserbehandeling goed zichtbaar. Over het algemeen zijn 3 tot 6 behandelingen met een pauze van 8 tot 12 weken voldoende om je wenkbrauwen aanzienlijk lichter te maken. Eventueel kan daarna de permanente make-up opnieuw worden aangebracht.

Het voordeel van het verwijderen van PMU is dat onze specialist, Ellis, kan werken zonder rekening te houden met onzorgvuldigheden van de vorige behandelaar. Ze houdt het proces volledig in de gaten, zodat je nooit teveel behandelingen nodig hebt.

Permanente make-up eyeliner verwijderen

Wij zijn een van de weinige salons in Nederland die PMU eyeliners verwijderen. Bij het verwijderen brengen we een metalen lens aan in het oog en kiezen we de juiste instelling, afgestemd op jouw huid en de kleur van de permanente make-up. De Yag laser werkt met een zeer snelle methode om de inkt te verwijderen.

Permanente make-up oplichten: anti grijs behandeling

Deze behandeling maakt vergrijsde wenkbrauwen weer mooi bruin. Het is minder pijnlijk dan verwijderen en bijna pijnloos. Je kunt na de behandeling meteen weer make-up aanbrengen, en meestal is één behandeling voldoende voor het gewenste resultaat.

Doet het verwijderen van PMU pijn?

PMU verwijderen is niet pijnloos, maar verdoving is meestal niet nodig. De pijnprikkels zijn goed te verdragen, en de behandeling duurt slechts 5 tot 10 minuten. Velen vergelijken de pijn met het laten zetten van permanente make-up of omschrijven het als het gevoel van een elastiekje tegen de huid.

Na het verwijderen van PMU wenkbrauwen

Als de ongewenste permanente make-up grotendeels is verwijderd, kun je overwegen om opnieuw permanente make-up te laten zetten. Onze top specialist en master in Soft Powder Brows, Ellis, is volledig getraind in permanente make-up en creëert wenkbrauwen waar je tevreden mee zult zijn.

Voordelen

  • Geschikt voor elk huidtype
  • Snelle behandeling
  • Verlost van oude PMU
  • Minimale roodheid of zwelling
  • Kort herstelproces
  • Geen kale plekken of littekens
  • Geen littekenweefsel
  • Gespecialiseerd in PMU verwijderen en zetten
  • Winnaar van de Powder Brow Challenge 2020

Wij werken met de nieuwste lasertechnieken om je huid niet te beschadigen. Kies voor een veilige en effectieve aanpak met onze specialisten in PMU verwijderen en zetten.