Heb je ervaring met Ombré Powder brows en wil je je verder specialiseren? Meld je dan nu aan voor de duo masterclass Soft Ombré powder brows. De nieuwste trend zijn de Soft Ombré brows. Ik help je graag om je techniek te verbeteren en naar een next level te brengen. Heb jij dus al ervaring met PMU en je wilt je verder specialiseren om up-to-date te blijven met de nieuwste trends! Dan ben je bij BBE aan het juiste adres.

De masterclass wordt max aan 2 cursisten gegeven en duurt van 09.30 tot 18.00 uur

Schrijf je direct in

Ik wil deze dag zoveel mogelijk praktijk doen! Dus de juiste techniek met handbeweging op latex uitvoeren en na de lunch in de middag op een model. We hebben genoeg ruimte om vragen te stellen en tips en trucks te delen. Een model dien je zelf mee te nemen die dag.

Na succesvolle afronding van de masterclass, ben je in staat om de techniek van Soft Ombré powder brows toe te passen op een model, en ontvang je het Soft Ombré Powder Brows-certificaat van Silk PMU.

Locatie: Arnhem

Kosten: € 1199,- btw vrij, inclusief digitaal werkboek

Betaling in termijnen mogelijk :

6 termijnen  – € 199,83 per maand

4 termijnen  – € 299,75 per maand

2 termijnen – € 599,50 per maand

Éénmalig het bedrag van € 1199,-

Bovenstaande bedragen zijn btw vrij

Schrijf je direct in

Bij Silk PMU vinden we het belangrijk om onze klanten en cursisten goed te leren kennen. Daarom bieden we een intakegesprek aan waarin we de klanteisen en opdrachtdoelen inventariseren en vastleggen. Tijdens het intakegesprek bespreken we onder andere uw achtergrond, ervaring en leerdoelen, zodat we een cursus kunnen aanbieden die perfect aansluit bij uw kennis en kunde. Zo kunnen we er zeker van zijn dat we aan uw verwachtingen voldoen en kunt u met vertrouwen deelnemen aan onze cursussen!

Cursus dagen