Voor deze training is geen zelfstudie vereist.

Wil jij graag de vaardigheid van het zetten van eyeliner toevoegen aan je portfolio, zelfs als je nog geen ervaring hebt? Dan is de Infralash Basis Training een waardevolle investering voor jouw salon.
Met deze subtiele eyeliner techniek kun je op een natuurlijke manier de ogen accentueren, geschikt voor alle oogtypes en leeftijden.

Tijdens deze tweedaagse basis training, die plaatsvindt in Arnhem, leer je de techniek van Infralash. De training is ontworpen voor beginners en vereist geen voorafgaande zelfstudie. De groepsgrootte is beperkt tot maximaal twee cursisten, waardoor er veel persoonlijke aandacht is en je ook van elkaar kunt leren.

De training duurt twee dagen, van 9.30 tot 18.00 uur.

Je krijgt de kans om te werken met maar liefst vier modellen, waardoor je waardevolle praktijkervaring opdoet. We hebben bewust gekozen voor deze uitgebreide aanpak, waarbij je de mogelijkheid hebt om met verschillende modellen te oefenen. Op die manier ga je met alle vertrouwen de deur uit en ben je zelfverzekerd in staat om aan de slag te gaan in je eigen salon.

Daarnaast ontvang je een starterspakket met een PMU-apparaat, 20 MAST-naalden en pigment, zodat je direct na de training aan de slag kunt.

Starterspakket is inclusief :

  • PMU apparaat,
  • 20 naalden,
  • cup houder,
  • Inkt cupjes ,
  • GGD gekeurde pigment,
  • oefen Latex,
  • Grip tape,
  • pmu sleeves.

Na succesvolle afronding van de Infralash Basis Training ontvang je het Infralash-certificaat van Silk PMU.

Locatie: Arnhem

Kosten: €2.499,- btw vrij, inclusief starterskit

Dit is inclusief een digitaal werkboek dat je kunt gebruiken als naslagwerk.

We bieden ook flexibele betalingsmogelijkheden aan:

10 termijnen van € 249,90 per maand
8 termijnen van € 312,38 per maand
6 termijnen van € 416,50 per maand
4 termijnen van € 624,75 per maand
2 termijnen van € 1.249,50 per maand

Je kunt er ook voor kiezen om het bedrag van €2499,- in één keer te betalen.

Let op: Bovenstaande bedragen zijn vrij van btw vanwege onze CRKBO registratie.

Schrijf je nu in voor onze Infralash Basis Training en kies voor kwaliteit, persoonlijke aandacht en waardevolle praktijkervaring.

Bij Silk PMU vinden we het belangrijk om onze klanten en cursisten goed te leren kennen. Daarom bieden we een intakegesprek aan waarin we de klanteisen en opdrachtdoelen inventariseren en vastleggen. Tijdens het intakegesprek bespreken we onder andere uw achtergrond, ervaring en leerdoelen, zodat we een cursus kunnen aanbieden die perfect aansluit bij uw kennis en kunde. Zo kunnen we er zeker van zijn dat we aan uw verwachtingen voldoen en kunt u met vertrouwen deelnemen aan onze cursussen!