Welkom bij KC Cosmetics, uw one-stop-shop voor prachtige wenkbrauwen! Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige wenkbrauwproducten aan consumenten en beauty salons. Onze productlijn omvat momenteel een Browgel in een stick en een Browgel in een potje die gemakkelijk aan te brengen zijn en de hele dag blijven zitten.

We zijn er trots op dat al onze producten speciaal zijn getest en geselecteerd door de oprichter van Silk PMU, en we zijn zo enthousiast om ons nieuwe product aan te kondigen: Mapping Strings! Onze Mapping Strings zijn perfect voor beauty salons die nauwkeurige en consistente wenkbrauwvormen willen creëren voor hun klanten.

Bij KC Cosmetics draait alles om kwaliteit en zorgvuldigheid, en onze cosmetische producten zijn vernoemd naar onze dochter, wat ons merk een persoonlijk tintje geeft. We zijn gepassioneerd door wat we doen en willen ervoor zorgen dat elke klant de beste ervaring heeft bij het kopen en gebruiken van onze producten. Bedankt voor uw interesse in KC Cosmetics, we hopen dat u onze producten net zo leuk vindt als wij!