Ontdek Hybrid Brows & Hybrid Airbrush: Dé Nieuwste Trend in Langhoudende Wenkbrauwverf!

Hybrid Brows en Hybrid Airbrush vormen de revolutie in langhoudende wenkbrauwverf! Terwijl Hybrid Brows vergelijkbaar is met traditionele wenkbrauwverf en henna, onderscheidt het zich op unieke wijze. Hybrid Brows creëert een expressieve, rijke afdruk op de huid en de haren, waardoor je wenkbrauwen optisch voller en strakker lijken. Belangrijk is dat de ammonia-vrije formule voorkomt dat de haren uitdrogen, waardoor het perfect samengaat met Brow Lamination. Deze behandeling is ook ideaal als je twijfelt over Ombre Powder Brows, zodat je alvast kunt wennen aan de vorm en kleur die semi-permanent wordt.

Voordelen van Hybrid Brows & Hybrid Airbrush

  • Hoog gepigmenteerd voor een expressief en rijk resultaat
  • Kleurt zowel de haartjes als de huid
  • Blijft gemiddeld tot 10 dagen op de huid en tot 6 weken op de haren
  • Geschikt voor het camoufleren van oneffenheden of gaten in de wenkbrauw
  • Hybrid Airbrush: Aangebracht in dunne laagjes met de airbrush voor een perfecte, natuurlijke look

Werkwijze

Aan de hand van je natuurlijke wenkbrauwen bespreken we eerst je wensen en verwachtingen, en wat het beste bij je gezicht past. De wenkbrauwen en huid worden voorbereid en ontvet voor een schone, egale, gladde huid. De hybrideverf kleurt de wenkbrauwharen en de huid, waarbij we met Hybrid Airbrush dunne laagjes aanbrengen voor een perfecte, natuurlijke look. Vervolgens worden de wenkbrauwen deels gemodelleerd met milde hars en daarna verfijnd met een pincet. Tot slot worden de wenkbrauwen afgewerkt met concealer en gestyled met de KC Brow Gel. Deze Brow Gel is ook een must have om je wenkbrauwen thuis mooi te slapen en te verzorgen, er zit namelijk vitamine E in de gel zodat je haartjes ook mooi zacht blijven.

Tip: Voor een prachtig resultaat adviseren wij om zelf niet meer te epileren en te trimmen, zodat wij het beste uit jouw eigen wenkbrauw kunnen halen. Ontdek nu de langdurige schoonheid van Hybrid Brows & Hybrid Airbrush!