Adres gezocht voor brow lamination in Arnhem? Bij Silk PMU kun je je wenkbrauwen laten lamineren op een mooie, natuurlijke manier. Browlamination is de manier om jouw weelderige wenkbrauwen in een mooie vorm te krijgen en een lift te geven. Het geeft je uitstraling een boost en je hoeft niet meer iedere dag je wenkbrauwen in model te brengen én geen wenkbrauwpoeder of andere make-up voor je wenkbrauwen te gebruiken!

Wenkbrauwen lamination bij Silk PMU

  • Ik ben gespecialiseerd in het zetten van ombre brows;
  • Unieke stijl, mensen komen uit het hele land naar mij toe;
  • Winnaar van de Ombré Powder Brow challenge 2020;
  • Persoonlijk, laagdrempelig en gezellig;
  • Alles gaat in overleg met jou als klant.

Bekijk mijn portfolio om alle resultaten te bekijken, of maak direct een afspraak om je wenkbrauwen te laten lamineren!

Wat is brow lamination?

De behandeling is het beste te omschrijven als het in blijvend model brengen van je wenkbrauwhaartjes. Zo kan je wilde en ‘bushy’ wenkbrauwen met haartjes die alle kanten op groeien er een clean uiterlijk mee geven. Maar ook als je juist wat kortere haartjes hebt, kan je hier heel erg mooi het effect van een vollere wenkbrauw mee creëren. Zeker als je de brow lamination / brow lift in combinatie met het verven van je wenkbrauwen combineert. Daarnaast geven de gestylede wenkbrauwen een verzorgde look én lijkt je blik er meer wakker/’open’ door. Win-win!

Het mooie aan brow lamination is dat er gebruik wordt gemaakt van je eigen wenkbrauwharen. In tegenstelling tot bijvoorbeeld microblading, waarbij er extra haartjes worden geplaatst. Brow lamination is net als ombre powder brows semi-permanent.

De behandeling

Wanneer je bij mij komt voor wenkbrauwen lamination, begin ik altijd met een intakegesprek. We brengen dan samen in kaart wat jouw wensen zijn en hoe jouw ideale wenkbrauwen eruit moeten komen te zien. Veiligheid staat voorop bij iedere behandeling, maar zeker bij brow lamination. Ik bekijk eerst of je allergisch bent en of je huid geschikt is. Ook is het erg belangrijk om te bepalen of je wenkbrauwen geschikt zijn voor de behandeling. Alles in orde? Dan kan ik starten met de behandeling. De behandelingstijd duurt 1 uur in totaal.

Als extra kun je de behandeling afsluiten met de BTX Filler. Deze bevat natuurlijke ingrediënten en werkt als een intense regeneratieve injectie in de wenkbrauwharen, het voorkomt en vermindert haaruitval en stimuleert de groei. Deze optie is favoriet bij de brow lamination behandeling! Dit product dringt door in de structuur van het haar om het intens te versterken en te voeden.

Voor wie is het geschikt?

Brow lamination wordt toegepast bij stugge wenkbrauwen en haartjes die niet op hun plek blijven zitten. Met de techniek van wenkbrauwen lamination worden deze haartjes geshaped en in een mooie positie geplaatst. Let wel dat hierdoor brow lamination niet zo goed geschikt is voor dunne en korte haartjes. Mocht je niet zeker zijn of de behandeling mogelijk is voor jouw wenkbrauwen, dan adviseer ik je graag!

Maak een afspraak voor brow lamination

Ben jij ook klaar met het in shape brengen van je wenkbrauwen iedere ochtend? En wil je geen permanente oplossing? Maak dan een afspraak voor brow lamination* in Arnhem! Voor de tijd bespreken we altijd jouw wensen, en laat ik je weten wat er mogelijk is. Zo weet je altijd wat je kunt verwachten. Maak direct een afspraak via het contactformulier, of bekijk eerst de tarieven van alle behandelingen. Voor andere vragen sta ik jou ook graag te woord.

*ook te boeken als een combi behandeling met een lashlift met standaard €10,- korting