Wil jij graag powder brows laten zetten? Dit is dé huidige trend op het gebied van semi permanente make-up. Bij Silk PMU kun je terecht voor de mooiste ombre powder brows. Je krijgt bij mij altijd een persoonlijke benadering en alles gaat in overleg met jou. Op deze manier kan ik het mooiste resultaat behalen en kun jij optimaal genieten van jouw prachtige wenkbrauwen.

Ombre wenkbrauwen laten zetten bij Silk PMU

  • Ik ben gespecialiseerd in het zetten van ombre powder brows;
  • Unieke stijl, mensen komen uit het hele land naar mij toe;
  • Winnaar van de Powder Brow challenge 2020;
  • Persoonlijk, laagdrempelig en gezellig;
  • Alles gaat in overleg met jou als klant.

Maak direct een afspraak via mijn website als je prachtige ombre powder brows wilt laten zetten. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op via het contactformulier.

Wat is semi permanente make-up?

Semi-permanente make-up, ook wel bekend als spmu, is een techniek waarbij met een naaldje pigment in de huid aangebracht wordt. Dat het semi-permanent is, wil zeggen dat het na verloop van tijd verdwijnt. Het pigment wordt namelijk in de bovenste huidlaag geplaatst, wat anders is dan bij tattoos en permanente make-up. Deze huidlaag vernieuwt zichzelf heel de tijd, dus er komt steeds een nieuwe huidlaag over het pigment. Dit zorgt er voor dat het pigment na verloop van tijd zal vervagen.

De behandeling voor Powder Brows

Als je bij mij een afspraak inplant voor ombre wenkbrauwen, doe ik altijd eerst een intake gesprek, waarin al jouw wensen besproken worden. Daarna teken ik de wenkbrauwen voor en kiezen we samen de juiste kleur uit. Twijfel je over de kleur? Neem dan een tint lichter. Zodra je zelf tevreden bent over de vorm van de wenkbrauwen, begin ik de behandeling. Deze kun je meekijken via een spiegel. Het is bij mij erg belangrijk dat jij je op je gemak voelt. Hier zorg ik voor door mijn ervaring en open communicatie.

Het voordeel van semi permanente make-up

Wie denkt aan permanente make-up denkt al snel aan de donkere, dunne, harde, en soms zelfs blauwe of rode permanente wenkbrauwen uit de jaren ‘90. De huidige trend is exact het tegenovergestelde. Natuurlijk ogende wenkbrauwen worden vandaag de dag gecreëerd met de nieuwste schaduwtechniek.

Deze techniek wordt gebruikt om wenkbrauwen voller te maken en volume te geven. Het is de oplossing voor alle brow problemen. Maak je wenkbrauwen voller, breder, langer, strakker of donkerder. Vul kale plekjes op of corrigeer asymmetrische wenkbrauwen. Met pmu powder brows is alles mogelijk. We kunnen de wenkbrauwen zelfs liften of de vorm compleet veranderen. De nieuwe wenkbrauwvorm wordt tot op de millimeter uitgemeten en samen bepalen we welke vorm, kleur en intensiteit het best bij het gezicht past.

Prachtige wenkbrauwen met powder brows

Door middel van blenden en inschaduwen wordt een ombré effect gecreëerd waarbij de aanzet van de wenkbrauw lichter wordt ingeschaduwd met naar de punten toe donkerder waardoor het een mooie overloop heeft maar ook heel zacht en natuurlijk oogt. Het eindresultaat is een zachte, natuurlijk ogende wenkbrauw zonder harde lijnen. Deze techniek is geschikt voor ieder huidtype.

Maak direct een afspraak

Wil jij ook genieten van prachtige ombre brows door middel van semi-permanente make-up? Maak dan direct een afspraak via mijn website. Dit gaat zeer eenvoudig via de contactpagina. Ook als je nog vragen hebt of meer informatie wenst over deze behandeling, kun je gerust contact opnemen. Ik vertel je graag meer over de ombre powder brows.