Winnaar Ombré Powder Brow Challenge 2020

“Powder Brows” Voor iedereen die ´s ochtends een time saver nodig heeft. En voor iedereen die elke dag wakker wilt worden met perfecte wenkbrauwen die niet bijgetekend hoeven te worden.
U bent hier op het juiste adres… Silk PMU! Waarom? Omdat ik gespecialiseerd ben in het zetten van Ombré Powder brows.

Powder brows zijn de oplossing voor al jouw brow problemen. Ik kan je wenkbrauwen voller, breder, langer, strakker of donkerder maken. Met de powder brow techniek vul ik kale plekjes op en kan ik asymmetrische wenkbrauwen corrigeren.

Van jongs af aan was al gek op wenkbrauwen en beauty behandelingen. Ik epileerde de wenkbrauwen van mijn zussen en vriendinnen maar deed er verder niks mee het was gewoon een leuke hobby. Totdat ik mijn sales functie niet meer leuk vond en ik mama werd. Ik wilde graag iets voor mezelf beginnen en aan huis werken zodat ik genoeg tijd met mijn inmiddels 2 kinderen kan doorbrengen. In 2019 hebben we een ruimte omgebouwd tot een GGD gekeurde salon en ben ik met Ombré Powder brows begonnen. Ik heb inmiddels verschillende diploma’s en certificaten behaald als het op semi permanente make-up aankomt. Mijn salon zit vanwege het vertrouwen van mijn lieve klanten en cursisten ook niet meer aan huis of in het verzamelgebouw Het Matserhuis waar we van oktober 2021 tm april 2023 hebben gezeten maar aan de Langestraat 31 in Huissen. Mijn voorkeur ligt vooral bij de Ombré Powder brows techniek en hier ben ik mij ook verder in gaan specialiseren. Ik heb verschillende trainingen gevolgd bij wenkbrauw specialisten van over de hele wereld om mij master in Ombré Powder brow techniek te mogen noemen. Naast het creatieve gedeelte om jullie nog mooier te maken geef ik ook trainingen in het creëren van de mooiste powderbrows. Wij zijn officieel een CRKBO opleider en dat betekend dat onze trainingen allemaal BTW-vrij zijn. Neem een kijkje op de academie pagina om te zien welke trainingen er allemaal zijn om jou carrière switch te maken of jou salon een upgrade te geven met een nieuwe behandeling.

Ik hoop dat ik jou snel in mijn salon mag verwelkomen voor een semi permanente make-up behandeling of training!