Wat is lashlifting?

Lashlifting is een populaire schoonheidsbehandeling die de natuurlijke wimpers krult en lift, waardoor ze er langer en voller uitzien zonder gebruik te maken van wimperextensions. Het is een snelle en effectieve manier om de uitstraling van de ogen te verbeteren en een prachtige, open blik te creëren.

Hoe werkt lashlifting?

Tijdens een lashlifting behandeling worden de natuurlijke wimpers voorzichtig gekruld met behulp van siliconen pads en speciale formules. Deze formules helpen de wimpers te verzachten en te vormen, zodat ze gemakkelijk in de gewenste positie kunnen worden gebracht. Vervolgens worden de wimpers gefixeerd met een speciale fixeergel, waardoor de krul langdurig blijft zitten.

Voordelen van lashlifting:

  1. Natuurlijke uitstraling: Lashlifting zorgt voor een subtiele krul die er natuurlijk uitziet, zonder dat er wimperextensions nodig zijn.
  2. Langdurige resultaten: De resultaten van een lashlifting behandeling kunnen tot wel 6 tot 8 weken aanhouden, afhankelijk van de groeicyclus van de wimpers.
  3. Geen onderhoud: In tegenstelling tot wimperextensions, vereist lashlifting geen speciaal onderhoud. Je kunt gewoon je normale reinigingsroutine volgen.
  4. Geschikt voor alle wimperlengtes: Lashlifting is geschikt voor mensen met zowel lange als korte wimpers, waardoor het een veelzijdige optie is voor iedereen die een mooie krul wil.

Waarom kiezen voor lashlifting?

Lashlifting is een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een natuurlijke manier om hun wimpers te verbeteren. Of je nu wilt genieten van langdurige krul en volume zonder gedoe, of gewoon een subtiele upgrade van je natuurlijke schoonheid wilt, lashlifting kan aan je behoeften voldoen.

Wij bieden ook trainingen aan voor lashlifting!

Bij SILK bieden we niet alleen professionele lashlifting behandelingen aan, maar we geven ook trainingen voor diegenen die deze vaardigheid willen leren. Onze trainingen worden verzorgd door ervaren en getrainde specialisten en bieden alles wat je nodig hebt om een succesvolle lashlifting specialist te worden. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze trainingsmogelijkheden en boek jouw plek om een expert te worden in lashlifting!