Wil jij permanente make-up, ook wel PMU, op jouw lippen laten aanbrengen? Dat kan bij Silk PMU! Door middel van PMU lipblush krijg je optisch vollere lippen en een meer symmetrische mond, zonder dat je telkens jouw lippen bij hoeft te werken met lippenstift of lippotlood. PMU blijft namelijk gemiddeld 3 jaar zitten en geeft een frisse, levendige kleur aan jouw lippen waardoor jouw hele gezicht gelijk gezonder oogt en straalt!

Voor de pigmentatie wordt in overleg de vorm en de kleur bepaald. Wanneer jij akkoord geeft dan beginnen we met pigmenteren. De behandeling duurt ongeveer 2,5 tot 3 uur. Via mijn website kun je direct een afspraak bij me maken voor het aanbrengen van de PMU lippen. Ik hoop dat ik je snel in mijn salon zie voor prachtige PMU lippen!

PMU lippen laten doen door Silk PMU

  • Ik ben gespecialiseerd in het zetten van ombre brows;
  • Unieke stijl, mensen komen uit het hele land naar mij toe;
  • Winnaar van de Ombré Powder Brow challenge 2020;
  • Persoonlijk, laagdrempelig en gezellig.

Maak direct een afspraak via mijn website. Via de afspraken pagina kun je direct een afspraak maken. Tot snel in mijn salon!

 

Voorzorg bij PMU lipblush

Als je er voor kiest om permanente make-up op jouw lippen aan te laten brengen, zijn er enkele voorzorg adviezen. Deze zijn hier voor jou op een rijtje gezet:

  • 24 uur voor de behandeling geen cafeïne houdende dranken;
  • Als je ooit een koortslip hebt gehad, begin dan zeven dagen van te voren met anti-koortslip tabletten;
  • Vanaf drie dagen voor de behandeling geen vitamine C, visolie en omega 3/6 voedingssupplementen innemen;
  • Bij droge lippen, velletjes etc vanaf drie dagen voor de behandeling regelmatig smeren met bijv. bepanthene zalf;
  • Geen pijnstillers, alcohol, antibiotica of drugs binnen 48 uur voor de behandeling.

Behandeling bij droge lippen

Mocht het zo zijn dat jouw lippen te droog zijn, of velletjes hebben voor de behandeling, is behandeling niet mogelijk. Er kan dan niet optimaal gewerkt worden en ook de huid van jouw lippen zal de kleur niet goed opnemen. Het kan helpen om een aantal dagen voor de behandeling goed te gaan smeren met bepanthene zalf. Ook een lipscrub gebruiken, een paar dagen voor de behandeling, kan goed zijn voor jouw lippen. Tevens is het ook mogelijk door een zachte tandenborstel te gebruiken op de lippen.

Het is ook mogelijk dat het af te raden is om permanente make-up te gebruiken. Dit kan in verschillende gevallen en bij lichamelijke aandoeningen. Je leest meer over de voorzorg van PMU en wanneer PMU af te raden is op deze pagina.

Het voordeel van PMU lippen

Het grote voordeel van permanente make-up op jouw lippen, is dat je niet meer de hele dag in de weer hoeft te zijn met lippenstift of lippotlood. Het zorgt voor een lichte kleur op jouw lippen, waardoor je vollere lippen lijkt te hebben. Verder kan door middel van PMU jouw mond ook symmetrischer gemaakt worden. PMU blijft langere tijd zitten maar zal na verloop van tijd wel vervagen. Jouw lippen krijgen een frisse en levendige kleur waardoor jouw hele gezicht gaat stralen.

Maak direct een afspraak

Wil je een afspraak maken voor permanente make-up lippen? Klik dan gelijk op de button hier onder. Ik verwelkom je graag in mijn salon voor een behandeling met permanente make-up. Heb je vragen of wil je meer informatie over de behandeling en permanente make-up? Dan kun je gerust contact met me opnemen. Ik vertel je graag meer over hoe alles in zijn werk gaat.