Hybrid Brow Lamination & Lash lift cursus volgen bij Silk PMU

Voor deze training is geen zelfstudie vereist & is voor iedereen toegankelijk.

 • Ik ben gespecialiseerd in het werk wat ik doe;
 • Unieke stijl, mensen komen uit het hele land naar mij toe;
 • Winnaar van de Ombré Powder Brow challenge 2020;
 • Persoonlijk, laagdrempelig en gezellig.
 • Trainingen op verschillende niveau’s

Wil je een combi Hybrid Brow lamination & Lash lift cursus volgen? Dat kan bij Silk PMU!

Door deze behandelingen te combineren werk je efficiënt, tijdbesparend en de behandelingen vullen elkaar mooi aan. Prijs wat je kunt vragen voor deze combi behandeling varieert van €80,00 tot €140,00. Je hebt de training er gemiddeld uit met 8 tot 10 klanten.

Deze behandelingen zijn super mooi te combineren of los van elkaar toe te passen.

Bij deze combi cursus leer je werken met het beste merken. Dit zorgt er voor dat de wenkbrauw en wimperharen gelijk gevoed worden met argan olie en keratine. Ben je benieuwd hoe je een sleek look,  brushed-up look  of intens look kunt creëren?

Info & tarieven

Ik bied trainingen op verschillende niveaus aan, zodat er altijd een cursus is die past bij jouw kennis en vaardigheden.

Meld je nu aan voor de Hybrid Browlami & Lash lift cursus en leer de technieken van de beste merken en professionals. De cursus is zowel als combinatie als afzonderlijke trainingen te boeken.

Na het voltooien van de Hybrid Brow Lamination & Lash Lift cursus bij Silk PMU, ben je in staat om deze behandelingen uit te voeren en ontvang je een certificaat van Silk PMU.

Wat is Brow lamination?

De behandeling is het beste te omschrijven als het in blijvend model brengen van je wenkbrauwhaartjes. Zo kan je wilde en ‘bushy’ wenkbrauwen met haartjes die alle kanten op groeien er een clean uiterlijk mee geven. Maar ook als je juist wat kortere haartjes hebt, kan je hier heel erg mooi het effect van een vollere wenkbrauw mee creëren. Zeker als je de brow lamination / brow lift in combinatie met het verven van je wenkbrauwen combineert. Daarnaast geven de gestylede wenkbrauwen een verzorgde look én lijkt je blik er meer wakker/’open’ door. Win-win!

Het mooie aan brow lamination is dat er gebruik wordt gemaakt van je eigen wenkbrauwharen. In tegenstelling tot bijvoorbeeld microblading, waarbij er extra haartjes worden geplaatst. Brow lamination is net als ombre powder brows semi-permanent.

Wat zijn Hybrid Brows?

Hybrid Brows is de nieuwste trend én verf om hetzelfde effect te creëren als Henna brows. Wil je nog niet helemaal over op Ombre Powder Brows dan zijn Hybrid Brows geschikt voor je.

 • Hoog gepigmenteerd
 • Kleurt de haartjes & de huid.
 • Blijft tot 10 dagen op de huid & tot wel 7 weken op de haartjes.
 • Ammonia vrij, droogt de haren niet uit.
 • ideaal om gaten mee op te vullen.
 • Deze kleuring kan dus in combinatie met een browlamination worden uitgevoerd.

Wat is Lash lift?

Bij een lash lift behandeling worden de natuurlijke wimpers vanaf de wortel gelift. Deze behandeling wordt uitgevoerd door middel van siliconen pads en producten van Permalift of Elan. Als je een lash lift behandeling uitvoert, krijgen de wimpers een prachtige uitstraling waardoor er geen mascara of wimperkruller meer nodig is.

Na de cursus

Zodra je geslaagd bent voor de cursus, ontvang je jouw certificaat. Na de training kun je gelijk deze diensten toepassen in jouw eigen salon. Naast deze cursus, kun je bij mij nog veel meer verschillende soorten cursussen volgen zie onder tap Academy.

Info & tarieven

Bij Silk PMU vinden we het belangrijk om onze klanten en cursisten goed te leren kennen. Daarom bieden we een intakegesprek aan waarin we de klanteisen en opdrachtdoelen inventariseren en vastleggen. Tijdens het intakegesprek bespreken we onder andere uw achtergrond, ervaring en leerdoelen, zodat we een cursus kunnen aanbieden die perfect aansluit bij uw kennis en kunde. Zo kunnen we er zeker van zijn dat we aan uw verwachtingen voldoen en kunt u met vertrouwen deelnemen aan onze cursussen!

Cursus