Welkom bij SILK PMU – Dé Expert in Permanente Make-up in Huissen!

Ben je op zoek naar de ultieme permanente make-up ervaring in Huissen en omgeving? Silk PMU, dé specialist in Soft Ombré Powder Brows en andere permanente make-up technieken, verwelkomt je graag in onze nieuwe locatie op de Langestraat 31. We kunnen niet wachten om jouw schoonheid naar een nieuw niveau te tillen!

Afspraak maken

Iedereen aanraden

Ellis neemt rustig de tijd om alles goed uit te leggen en is super lief. Ik was al eerder voor mijn wenkbrauwen geweest en nu voor mijn lippen. Ik kan het iedereen aanraden om naar Ellis te gaan voor strakke

– Angeliue Salomons-van de Logt

Top werk

De afspraak was erg fijn, met duidelijke communicatie en leuke gesprekken! De locatie ligt goed gelegen en je kan er gemakkelijk met de auto komen. Verder hebben wij samen goed besproken en gekeken hoe ik mijn wenkbrauw wil en uiteraard met feedback van Ellis. Al met al ben ik hartstikke blij met mijn wenkbrauwen op dit moment. Top werk, zeker om aan te raden!!

– Celine Willemse

Nu al fantastisch

Ellis is een hele lieve aardig spontane vrouw! Erg gemakkelijk in de omgang en weet precies wat ze doet. Ik was best zenuwachtig maar ze stelde mij erg op mijn gemak. Het resultaat is nu al fantastisch (kleine coverup). Kan niet wachten op het genezingsproces en 2e behandeling!

– Aimy Drent

In een woord: GEWELDIG!

In een woord: GEWELDIG! Ellis is super vriendelijk en deskundig. Ze is secuur in het werk en vraagt vaak of het naar wens is. Ik voelde mij super op mijn gemak en raad het ook iedereen aan om naar Ellis te gaan, want ik ben echt super blij met mijn wenkies!

– Yvonne Bruisten

Hele fijne ervaring

Ik was er voor het eerst en het was een hele fijne ervaring. En niet geheel onbelangrijk ik ben meer dan tevreden met het resultaat.

– Myra Schurink

Zo mega blij mee!

Ellis is echt een topvrouw! Werkt heel precies en neemt ALLE tijd totdat beide zeer tevreden zijn. Mijn wenkies waren echt onhandelbaar in mijn ogen, maar Ellis heeft ze echt perfect gemaakt. Zo mega blij mee! Bedankt Ellis voor je goede zorgen!

– Bouchra Lamharfi

Bezoek Ons in Huissen!

We zijn onlangs verhuisd naar onze nieuwe locatie op de Langestraat 31 in Huissen. Maak een afspraak en ontdek de magie van permanente make-up. Onze salon is niet alleen een plek voor schoonheid, maar ook voor ontspanning en zelfexpressie.

Tot ziens bij Silk PMU Huissen!

Afspraak maken