Welkom bij Silk PMU Online Academy, dé plek waar je alles leert over de Hybrid Airbrush-techniek via onze professionele online training.

Onze cursus is zorgvuldig samengesteld om je te voorzien van de essentiële technieken en kennis die nodig zijn om prachtige Hybrid Airbrush-wenkbrauwen te creëren.

Bij onze online academy geniet je van flexibele leermogelijkheden, waardoor je in staat bent om op je eigen tempo te leren en te studeren op het moment dat het jou het beste uitkomt.

Wij streven naar een persoonlijke en interactieve leerervaring. Daarom krijg je tijdens de training de mogelijkheid om vragen te stellen en interactie te hebben.

Of je nu van plan bent om deze behandeling aan te bieden in je eigen salon, je vaardigheden in de Hybrid Airbrush-techniek wilt verfijnen, of simpelweg meer wilt weten over deze prachtige techniek, Silk PMU Online Academy is de ideale keuze voor jou.

We kijken er met enthousiasme naar uit om je te verwelkomen en je te begeleiden op jouw reis naar het creëren van prachtig ge-airbrushte wenkbrauwen met de Hybrid Airbrush-techniek!