Welkom bij Silk PMU, waar we jouw vaardigheden als PMU-artiest naar een hoger niveau tillen met onze Lip Blush-trainingen.

Onze Lip Blush-trainingen zijn ontworpen voor PMU-artiesten die hun kennis en technieken willen uitbreiden en hun klanten een prachtige Lip Blush willen bieden. Bij Silk PMU hechten we veel waarde aan een fijne sfeer en daarom bieden we kleinschalige cursussen aan, zodat er veel ruimte is voor persoonlijke aandacht.

Door de combinatie van onze kennis en ervaring, kun je bij ons terecht voor kwalitatief hoogstaande trainingen. Onze Lip Blush-trainingen richten zich op het aanleren van de juiste techniek, waarmee je prachtige Lip Blush-looks kunt creëren. We leren je ook welke pigmenten en naalden we het liefst gebruiken en hoe je de beste foto’s kunt maken om je werk te presenteren.

De trainingen worden gegeven op onze locatie in Arnhem en we werken met kleine groepen van maximaal twee cursisten per training, zodat we persoonlijke aandacht en begeleiding kunnen bieden. Daarnaast bieden we een digitaal werkboek en doorlopende ondersteuning via een WhatsApp-groep aan.

Na succesvolle afronding van de training ontvang je ons Lip Blush-certificaat en ben je in staat om deze techniek op een model toe te passen. Naast de basis training bieden we ook een perfectie-training van één dag aan voor artiesten die al ervaring hebben met lippen en hun vaardigheden naar een hoger niveau willen brengen.

Silk PMU Academy is officieel CRKBO gecertificeerd. Dit betekent dat al onze trainingen BTW-vrij zijn.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om te bespreken welke training het beste bij jou past.

We kijken er naar uit om je te helpen bij het bereiken van je doelen als PMU-artiest!