Leer Permalift Lashlift en Browlamination online met onze professionele trainingen

Welkom bij Silk PMU Online academy, dé plek waar je alles leert over Permalift Lashlift & Permalift browlamination.

Als officiële partner & trainer van Beautifeau Professional, de leverancier van de beste kwaliteit Permalift producten, biedt onze academy de cursussen aan die je helpen om jouw vaardigheden en kennis in het creëren van prachtige wimpers en wenkbrauwen te verbeteren.

Onze cursussen worden gegeven door ervaren professionals uit de industrie en zijn ontworpen om jou te voorzien van de technieken en kennis die je nodig hebt om uit te blinken in de wereld van Permalift Lashlift & Permalift browlamination. Van de nieuwste technieken en trends tot het perfect vormgeven van wimpers en wenkbrauwen voor verschillende gezichtsvormen en huidtinten, onze cursussen bieden alles wat je nodig hebt om een ​​expert te worden in het creëren van prachtige en natuurlijke resultaten.

Onze online academy biedt flexibele leermogelijkheden, zodat je op je eigen tempo kunt leren en studeren op het moment dat het jou uitkomt.

We streven naar een persoonlijke en interactieve leerervaring, dus onze cursussen bevatten ook praktijkopdrachten en beoordelingen om je te helpen bij het ontwikkelen van je vaardigheden en kennis.

Of je nu een eigen salon wilt starten, je vaardigheden in Permalift Lashlift & Permalift browlamination wilt verbeteren of gewoon meer wilt weten over deze prachtige technieken, Silk PMU Online academy is de juiste keuze voor jou.

Neem ook gerust een kijkje op de website van onze partner Beautifeau Professional voor de beste kwaliteit Permalift producten en accessoires.

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en je te begeleiden op jouw reis naar prachtige wimpers en wenkbrauwen!

Info & tarieven Schrijf je direct in

Wil je graag de Permalift training lashlift en/of browlamination volgen en ben je benieuwd hoe het proces van inschrijving en toegang tot de training verloopt?

Hieronder vind je de stappen die je moet doorlopen om toegang te krijgen tot de online training:

  1. Inschrijven: Via de groene knop op de website kun je jezelf inschrijven voor de training. Vul het inschrijfformulier in en selecteer de gewenste datum voor de webinar. Betalen doe je ook bij de inschrijving.
  2. Inloggen: Na betaling ontvang je een bevestiging van inschrijving via e-mail. In deze e-mail vind je ook een link naar het inlogscherm van Permalift, ons beveiligde platform waarop de training plaatsvindt.
  3. Non-disclosure agreement: Voordat je toegang krijgt tot de training, dien je eerst de non-disclosure agreement te tekenen. Hiermee verklaar je dat je de inhoud van de training niet zult delen met anderen.
  4. Toegang tot de training: Na het tekenen van de non-disclosure agreement krijg je binnen 3 dagen toegang tot de online training. Je kunt de training op elk gewenst moment volgen, op een plaats en tijd die jou het beste uitkomt.

Heb je nog vragen over het inschrijven of toegang krijgen tot de online training?

Neem dan gerust contact met ons op via ons contact formulier. Wij helpen je graag verder!

Info & tarieven Schrijf je direct in